lauantai 15. lokakuuta 2016

Miksi Young Living?

Young Living on maailman johtavin eteeristen öljyjen valmistaja  ja tuottaa kaikkein puhtainta ja aidointa eteeristä öljyä koko maailmassa. Sinulla on mahdollisuus käyttää 100% puhtaita, turvallisia ja terapeuttisen luokan eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita. Young Living omistaa 9 farmia ympäri maapallon sekä muutamia vuokratiloja, joissa kaikki kasvit viljellään ja seuranta tapahtuu aina  "siemenestä sinettiin" prosessissa! Täältä näet Young Living perustajan. 

Eteeriset öljyt ovat luonnon aromaattisia nesteitä. Höyrytystislaamalla uutettuna puista, pensaista, kukista, juurista ja siemenistä saadaan talteen jokaikinen kallisarvoinen öljypisara.Eteeriset öljyt ovat olleet käytössä jo tuhansia vuosia tukien vastustuskykyä, lisäksi ne ovat voimakkain luonnosta saatu uute. Ne antavat mahdollisuuden huolehtia itse luonnonmukaisesti hyvinvoinnista ja terveydestä tasapainottaen hormonitoimintaa, rauhoittaen ja kohottaen mieltä.

Miten käytän Young Living eteerisiä öljyjä?

1. Hengittämällä suoraan pullosta, diffuuserissa, saunatuoksuna.
2. Paikallisesti suoraan iholle
3. Ruoan tai veden kanssa, kapseliin laitettuna

Euroopassa öljyt luokitellaan kosmetiikaksi:
3. Ruoan/ veden kanssa, kapseliin laitettuna, käyttö ei ole suositeltua suomessa.
Huomaa tämä ero, USA:ssa Young Living öljypullon sisältö on aivan sama, siellä käytetään sisäisesti, siellä pulloisssa on jopa ravintolisäetiketit. Toki jokainen otamme ite vastuun omasta öljyjen käytöstä. Kehitystä tapahtuu tämänkin asian suhteen, nimittäin Young Living on saanut vastikään Eurooppaan muutamia, kuten Peppermint+ öljyn ravintolisäetiketillä, sisäiseen käyttöön. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti