perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kesäloma voi aiheuttaa kipua!

Kesäloma ja sen lähestyminen voi aiheuttaa stressiä ja kipua yhtälailla kuin iloakin. Kesäkuun kampanjan eteerisillä öljyillä saadaan tukea jokaiseen päivään.  

Liikunta on lääkettä, näin kuulee usein sanottavan, niin totta. Totta, kyllä sinne lenkkipolulle on monesti saanut itsekkin purettua stressiä, kireyttä ja kiukkuakin ja on ollut sen jälkeen keveämpi olo. Mutta entä kun siellä lenkillä ja liikkumisen parissa tuleekin lihakset kipeäksi, kireäksi, miten sen kireyden voisi saada pois sieltä lihaksista, 
kokeileppa D. Gary Young kehittämää  Cool Azul, öljysekoitusta lihasten huoltoon ennen liikkumista, liikkumisen aikana tai liikkumisen jälkeen. 

Tea tree eli teepuuöljy, saadaan höyrytislaamalla Melaleuca alternifolia lehdistä eli paperikaarnamyrtin lehdistä, tukee immuunijärjestelmää ja tekee hyvää iholle. 
Kokeileppa laimennettuna iholle, saatat päästä eroon mm. aknesta ja mustapäistä. 

Tämä käsienpuhdistusaine kulkee aina käsilaukussani mukana. <3

NingXia Nitro, etsi käsiisi tämä juoma tuubi, kun tarvitset nopeaa virkistystä. 

Sinikka Karppinen jäsennumero 1639657

                    Kesäkuun kampanjasta pääset lukemaan TÄÄLTÄ!

Young Livingin visio on viedä Young Living tuotteet jokaiseen kotiin maailmassa - TILATTUASI TÄSTÄ LINKISTÄ, (kenen kautta tutustuit Young Livingiin kohtaan; jäsennumeroni 1639657) - näin pääset mukaan tiimiini, ollaan osa ihanaa, energistä In Joy teamiä. Yhdessä kuullaan, opitaan ja jaetaan käyttökokemuksia. Pääset tutuksi tosi tosi kivoihin ihmisiin, joista voit saada itsellesi ystäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti