torstai 31. elokuuta 2017

Se hitaammin syttyvä ihminen! ;-)

Mietin taas tänään, että miten minä oon ollu niin hiljaa näistä luonnonlahjoista. Sitä, että miten niin moni koti, ei oo vielä löytänyt näitä hyvinvointituotteita. Oikeesti! 

Selittäneekö se tosiasia tämän kaiken, että meitä ihmisiä on eriluontoisia, vaikka en ookkaa hiljaa, niin toiset on vaan niin paljon hitaammin syttyviä tai lämpeneviä tutustumaan vai miten tämän ajatuksen fiksusti osaisin sanoa. 

Miksi minä tämmöisiä mietin, no siksi, kun mietin, miten paljon nämä kaikki tuotteet on tuonu minun elämääni hyvinvointia, ei pelkästään eteeriset öljyt, vaan kaikki muutkin Young Living tuotteet! Niin, miten nämä ei muka toisi sinunkin elämääsi hyvinvointia. Sitä voi miettiä! 

Niin, no sinä ehkä oot sitten se hitaammin syttyvä, lämpenevä ihminen! ;-)
Ja totta kyllä sekin, ettei kaikki syty näihin!

Mutta, kyllä se sitten sinullakin on hymy korvissa asti, kun tulee sinun aikasi tilata jotain Young Livingilta ja kun saat postipojan tai postitytön tuomana tämmöisen oman paketin kotiovellesi. 


Ihan mieletön tuoksu tämä spearmint! Voisin nuuhkia tätä loputtomiin! <3
Sain tämän ilmaiseksi, elokuun tilaukseni mukana, Er-tilaajan lahja! 
Mihin sinä olet käyttänyt tätä Young Living eteeristä öljyä?  

YL Itsenäinen jälleenmyyjä ID1639657

Muistathan, että odotan kärsivällisesti yhteydenottoasi ja autan sinua pääsemään tutuksi näihin ihaniin luonnonmukaisiin, kemikaalittomiin hyvinvointituotteisiin! <3 Sinikka Karppinen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti