sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Helmikuussa 2015..

Lady Sclareol on eksoottinen öljyseos, ruusupuun, vetiver-ruohon, kurjenpolven, idaho-pietaryrtin, appelsiinin, muskatellisalvian, ylang ylangin, santelipuun, Espanjan salvian ja jasminiabsoluutin eteerisien öljyjen sekoitus. Naisellisia ominaisuuksia parantava ja mielialaa nostava, eteerinen öljyseos on myös hyödyksi iholle, öljyjen ihoa hellivien ominaisuuksien ansiosta. Laimenna tarvittaessa ja levitä haluamallesi alueille iholle. Monien suosima tuoksu hajuvetenä!


*Kun tilaat väh. 195PV:llä, saat Lady Sclareol (15ml) ilmaiseksi!
(arvo 42,75€ jäsenhinta, ei sisällä ALV)


Huulten iho on ohutta ja altistuu helposti lämpötilan vaihteluille ja muille ulkoisille tekijöille. Kylmien kuukausien aikana kuivan, lämpimän sisäilman ja kylmän ulkoilman vaihtelu saattaa saada huulet halkeilemaan. Young Living laventeli-, greippi-ja cinnamint-huulivoiteet kosteuttavat herkkiä huulia kasviöljyjen, kuten jojoban ja kookosöljyn, E-vitamiinin ja eteeristen öljyjen ansiosta. Levitä aina kun huulesi tarvitsevat hoitoa.


*Kun tilaat väh. 250 PV:llä, saat Lady Sclareolin ja tämän ihanan huulivoidekokoelman!
(tarjouksen arvo yhteensä 54,75€, ei sisällä ALV)

*Kun tilaan väh. 300PV:llä saat Lady Sclareolin ja huulivoidekokoelman sekä extra 10% ER-pisteitä.


Helmikuussa 10% alennus Patchoulista

Pogostemon cablin- kukista höyrytislatun patchoulin tuoksu rentouttaa, tukee ruoansulatusjärjestelmää, selkeyttää ajatuksia ja auttaa vapautumaan negatiivisista tunteista. Patchouli on yksi voimakkaimmista luonnon lemmenrohdoista, makea, täyteläinen, myskintuoksuinen eteerinen öljy.


Patchouli tarjouksen tiedot:
Patchouli 15ml
koodi:360808
Alennettu tukkuhinta:26,10€ 
30,38PV
Ei jäsenkohtaista rajoitusta.
Tarjous ei koske tilauksia, jotka maksetaan Essential-palkkiopisteillä.
PV alennettu samoin hinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti